0

103 Нравится
Утконосы изогнутые прецизионные комбинированные с накладками на рукоятках из двух материаллов 115 мм INTERTOOL NT-0103
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаУтконосы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,090
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0103

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка довгогубців

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Довгогубці прецизійні - універсальний інструмент для утримання та затискання невеликих деталей, кріплень. Довгий, зігнутий тонкий носик робить ці плоскогубці ідеальними для ремонту електричних систем транспортних засобів, комп'ютерів, елементів керування тощо. 

Можливості

Можливості

Губки з рівномірно розташованими зубцями захоплюють майже будь-якої форми деталі, тонкий листовий матеріал, прутки, а також шестигранні та квадратні кріплення. Також за допомогою них можна згинати тонкі плоскі деталі, дріт, піддівати скоби тощо.

Робота у важкодоступних місцях

Робота у важкодоступних місцях

У порівнянні з загальною довжиною, ці плоскогубці мають дуже довгий та тонкий носик, який проникає глибоко у важкодоступні місця та забезпечує зручне захоплення дрібних деталей.

Різак

Зручні ручки

Широкий закруглений профіль ручок рівномірно розподіляє зусилля по руці, зменшуючи напругу та тиск на долоню. Двокомпонентне покриття ручок з гумовими вставками для кращої фіксації в руці.

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>